Lajme nga Libohova

 Festivali Folklorik Tipologjik Kombëtar në Qyetetin e Libohovës datat 5-6 Dhjetor ora 17:00 .

Bashkia Libohovë me kënaqësi njofton qytetarët se do të mirëpresi  Festivalin Folklorik Tipologjik Kombetar në Qyetetin e Libohovës,i cili do të zhvillohet në datat 5-6 Dhjetor 2023.Ky festival është një nga ngjarjet më të rëndësishme kulturore në vend, ku grupet folklorike nga të gjitha rajonet e Shqipërisë do të performojnë, prezantojnë trashëgiminë e tyre kulturore […]

Gjatë homazheve te varrezat e  dëshmorëve.

Gjatë homazheve te varrezat e  dëshmorëve , për të nderuar dhe kujtuar luftetarët e lirisë që ranë në Luftën Antifashiste Nacionalçlirimtare. 29 Nëntori është një ditë e rëndësishme për historinë tonë kombëtare, ku ne përkujtojmë sakrificën dhe guximin e deshmorëve tanë për të arritur lirinë dhe pavarësinë e vendit tonë.Të gjithë së bashku, ne do […]

Gëzuar 28 -29  Nëntorin të gjithë qytetarëve tanë të dashur!

Gëzuar 28 -29  Nëntorin të gjithë qytetarëve tanë të dashur! Sot festojmë Ditën e Pavarësisë së Shqipërisë dhe kujtojmë heroizmin dhesakrificën e atyre që luftuan për lirinë tonë.Le të ruajmë këtë trashëgimi të çmuar dhe të punojmë së bashku për të ndërtuar një të ardhme më të mirë për të gjithë. GËZUAR DITËN E FLAMURIT, GËZUAR […]

Prerja e rrapit që rrezikonte qytetarët pranë qendrës së qytetit të Libohovës.

Bashkia Libohovë  ka kryer një prerje të rrapit  që ndodhej pranë qendres së qytetit. Kjo veprimtari u realizua për të eliminuar një rrezik të mundshëm për qytetarët dhe shtëpitë që ndodhen pranë pemës.Rrapi ishte  i madhë dhe rrezikonin ti binin  degët dhe kërkonte një ndërhyrje të menjëhershme për të parandaluar dëme të mëtejshme. Pas konsultimit […]

Lexo te gjitha Postet

AlbaniaUSA