“JETO NATYRËN”, Çajup 2023!

“JETO NATYRËN”, Çajup 2023! Ky ishte titulli i panairit që mblodhi së bashku në fushën e Çajupit, grupe këngëtarësh të iso-polifonisë, artizanë, kultivues të bimëve medicinale etj. Veshjet popullore me motive karakteristike, gatimet tradicionale, punimet artizanale i shtuan ngjyra dhe i dhanë jetë fushës së bekuar nga Zoti!
Edhe pse në kushte jo të favorshme klimatike, organizatoret arritn që të sjellin ne Bashkine Libohove orë të gëzueshme! Bashki Libohove ka mbeshtetur sistmatikisht organizimin e aktiviteteve kultuyrore qe synojne gjallerimin e turizmit ne territorin qe ajo administron.

AlbaniaUSA