Qindra qytetarë sot përdorin mjetet online për të ngritur zërin e tyre.

Ndaj…
Bëj një kërkesë!
Merr një nismë!
Raporto një problematikë!
Plotëso sondazhin e konsultimit të buxhetit!
Këto dhe shumë të tjera, i gjeni në faqen e internetit të këshillit bashkiak.
 #KeshilliBashkiak
#KeshilliYt
#KeshilliOnline #kaqethjeshtë
AlbaniaUSA