DASHBOARDI INTERAKTIV I PROJEKTBUXHETIT AFATMESËM 2021-2023 – Kliko këtu

 

Gjithashtu me poshtë teksti qe shoqëron Dashboardin së bashku me pyetesorin:

Libohove Teksti qe Shoqeron Dashboardin dhe Pyetesorin

 

AlbaniaUSA