,

🤝Në bashkëpunim me Këshillin Bashkiak, ndalesa e rradhës për konsultimin publik ishte 📍Njësia Administrative Zagorie ku diskutuam rreth problematikave dhe prioriteteve për vitin 2024.
Ju inkurajoj të vazhdoni të merrni pjesë dhe të ndani mendimet tuaja për zhvillimin e kësaj njesije administrative. Bashkëpunimi dhe transparenca janë thelbësore për të ndihmuar në ndërtimin e një komuniteti më të fortë.
🤝 Ju falenderoj për angazhimin tuaj dhe pjesëmarrjen në dëgjesen publike. Së bashku do të ndërtojmë një njesi administrative më të zhvilluar si e meriton Zagoria.
AlbaniaUSA