Ashtu siç kishim njoftuar është zhvilluar sot dëgjesa publike për Projekt Buxhetin e vitit 2024 të Bashkisë Libohovë me banorët e  qytetit të Libohovës.Gjatë këtij takimi, u diskutua mbi projektet që janë në fokus për vitin e ardhshëm,

duke përfshirë infrastrukturën, arsimin, bujqësinë dhe turizmin.Të gjitha strukturat e Bashkisë, janë organizuar dhe janë duke punuar me përkushtim për të hartuar një buxhet gjithëpërfshirës, ku do të gjejnë zgjidhje shumë nga problematikat të cilat shqetësojnë komunitetin tonë.Është e rëndësishme që të🗣 dëgjojmë zërin tuaj dhe të punojmë së bashku për të krijuar një buxhet të qëndrueshëm dhe të avancuar.
AlbaniaUSA