Sapo mbyllëm dëgjesën publike për Projekt-Buxhetin e vitit 2024 , me banorë te Nepravishtës dhe Drinos të Njësisë Administrative Qendër i cili padiskutim do të jetë pasqyrë e vendimarrjeve të përbashkëta👥 me komunitetin dhe në dobi të komunitetit.Gjatë këtij takimi është diskutuar me banorë për problematikat specifike që i shqetësojnë si dhe mundësitë e zgjidhjes .Prioritet tuaja janë detyrë e jona për t’ju shërbyer.
Bëhuni pjesë e dëgjesave duke shprehur opinionin tuaj ose dërgojeni rekomandimet në rrugë elektronike prane 📩 Website te Bashkia Libohove.
AlbaniaUSA