Në prezantimin e projektit pilot ‘NëFshat2’ në fshatin e përzgjedhur Nepravishtë, organizuar nga GIZ në bashkëpunim me Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit dhe Bashkinë Libohovë!
Ku u diskutua me banorët për ofertën ekzistuese turistike të Nepravishtës dhe propozime për produkte të reja inovative turistike për fshatin.
Në fshat ditët në vijim do jetë ekipi me 6 studente.

 

AlbaniaUSA