Agjensia e Shërbimeve Publike vijon punën e përditshme me pastrimin  rrugëve në fshatin Nepravishtë,si dhe rrethimin e teritorit të shkollës 9-vjecare Nepravishtë!

Punë konkrete çdo ditë!

AlbaniaUSA