Qytetarë të Bashkisë Libohove !

Në këtë direktori ju do të gjeni  formularë ose kërkesa të ndryshme të cilat ju udhëzojnë për dokumentacione të caktuara ne sektore te caktuara ose kërkesa/ankesa të kategorive të ndryshme  të Bashkisë Libohovë ku lehtesisht mund ti shkarkoni dhe ti ridërgoni të plotësuara pranë Bashkisë Libohovë nëpërmjet adresës së emailit : kerkese@bashkialibohove.gov.al ose ti dërgoni me postë në adresën postare të Bashkisë Libohovë

There are no documents at this time.

AlbaniaUSA