Ditës Ndërkombëtare të Tokës

Punonjës të bashkisë dhe nxënës shkollash sot në Libohovë në një aksion pastrimi dhe mbjellje fidanësh me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Tokës, një moment simbolik për të reflektuar se sa e rëndësishme është të mbajmë pastër ambientin dhe të mbrojmë mjedisin.

AlbaniaUSA