Festivali Folklorik Tipologjik Kombëtar në Qyetetin e Libohovës datat 5-6 Dhjetor ora 17:00 .

Bashkia Libohovë me kënaqësi njofton

qytetarët se do të mirëpresi  Festivalin Folklorik Tipologjik Kombetar në Qyetetin e Libohovës,i cili do të zhvillohet në datat 5-6 Dhjetor 2023.Ky festival është një nga ngjarjet më të rëndësishme kulturore në vend, ku grupet folklorike nga të gjitha rajonet e Shqipërisë do të performojnë, prezantojnë trashëgiminë e tyre kulturore dhe traditat unike.Bashkia Libohovë është krenare të bashkëpunojë me organizatorët e festivalit për të siguruar një ambient të përshtatshëm për performancat e grupeve folklorike.Festivali Folklorik Tipologjik Kombëtar , ngjarja që bën bashkë ngjyrat e bukura të folklorit Shqiptar, do të mbahet për 2 net në qytetin e Libohovës te Qendra Kulturore dhe hyrja do të jetë falas ndaj ju ftojmë të merrni pjesë dhe të shijojmë sëbashku këtë festival .

Gjatë homazheve te varrezat e  dëshmorëve.

Gjatë homazheve te varrezat e  dëshmorëve , për të nderuar dhe kujtuar luftetarët e lirisë që ranë në Luftën Antifashiste Nacionalçlirimtare.
🇦🇱29 Nëntori është një ditë e rëndësishme për historinë tonë kombëtare, ku ne përkujtojmë sakrificën dhe guximin e deshmorëve tanë për të arritur lirinë dhe pavarësinë e vendit tonë.Të gjithë së bashku, ne do të vazhdojmë të ruajmë dhe të nderojmë trashëgiminë historike të tyre.

Gëzuar 28 -29  Nëntorin të gjithë qytetarëve tanë të dashur!

Gëzuar 28 -29  Nëntorin të gjithë qytetarëve tanë të dashur! Sot festojmë Ditën e Pavarësisë së 🇦🇱Shqipërisë dhe kujtojmë heroizmin dhe🙏sakrificën e atyre që luftuan për lirinë tonë.Le të ruajmë këtë trashëgimi të çmuar dhe të punojmë së bashku për të ndërtuar një të ardhme më të mirë për të gjithë.
GËZUAR DITËN E FLAMURIT, GËZUAR 111 VJETORIN E PAVARËSISË👐🇦🇱🇦🇱

Prerja e rrapit që rrezikonte qytetarët pranë qendrës së qytetit të Libohovës.

Bashkia Libohovë  ka kryer një prerje të rrapit  që ndodhej pranë qendres së qytetit. Kjo veprimtari u realizua për të eliminuar një rrezik të mundshëm për qytetarët dhe shtëpitë që ndodhen pranë pemës.Rrapi ishte  i madhë dhe rrezikonin ti binin  degët dhe kërkonte një ndërhyrje të menjëhershme për të parandaluar dëme të mëtejshme. Pas konsultimit me ekspertët,vendosëm të kryenim prerjen e tij për të mbrojtur sigurinë  e të gjithë qytetarëve .Në këtë proces, kemi vepruar me kujdes për të minimizuar ndikimin mbi mjedisin përreth sa më shumë të jetë e mundur.Gjatë kěsaj kohe, janë marrë të gjitha masat e nevojshme që qytetarët dhe shtëpitë që ndodhen afër pemës të jenë në siguri të plot.Eshtë vepruar në përputhje me ligjin dhe rregulloret për të kryer këtë veprimtari.

Dëgjesa Publike për Projekt Buxhetin e vitit 2024 në Libohovë.

Ashtu siç kishim njoftuar është zhvilluar sot dëgjesa publike për Projekt Buxhetin e vitit 2024 të Bashkisë Libohovë me banorët e  qytetit të Libohovës.Gjatë këtij takimi, u diskutua mbi projektet që janë në fokus për vitin e ardhshëm,

duke përfshirë infrastrukturën, arsimin, bujqësinë dhe turizmin.Të gjitha strukturat e Bashkisë, janë organizuar dhe janë duke punuar me përkushtim për të hartuar një buxhet gjithëpërfshirës, ku do të gjejnë zgjidhje shumë nga problematikat të cilat shqetësojnë komunitetin tonë.Është e rëndësishme që të🗣 dëgjojmë zërin tuaj dhe të punojmë së bashku për të krijuar një buxhet të qëndrueshëm dhe të avancuar.

Dëgjesa Publike për Projket Buxhetin e vitit 2024 në Nepravishtë.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Sapo mbyllëm dëgjesën publike për Projekt-Buxhetin e vitit 2024 , me banorë te Nepravishtës dhe Drinos të Njësisë Administrative Qendër i cili padiskutim do të jetë pasqyrë e vendimarrjeve të përbashkëta👥 me komunitetin dhe në dobi të komunitetit.Gjatë këtij takimi është diskutuar me banorë për problematikat specifike që i shqetësojnë si dhe mundësitë e zgjidhjes .Prioritet tuaja janë detyrë e jona për t’ju shërbyer.
Bëhuni pjesë e dëgjesave duke shprehur opinionin tuaj ose dërgojeni rekomandimet në rrugë elektronike prane 📩 Website te Bashkia Libohove.
AlbaniaUSA