Homazhe në nderim të Avni Rustemit, në 98 vjetorin e vdekjes së tij. Përulemi me respekt e mirënjohje të thellë përballë aktit të tij heroik dhe gjithë veprimtarisë patriotike për aq sa jetoi. Lavdi Avni Rustemit!

AlbaniaUSA