A e di se tani mund të sugjerosh në mënyrë të drejtpërdrejtë se si do të menaxhohet buxheti i bashkisë?
Sondazhin e konsultimit për buxhetin mund ta gjeni në rrjetet sociale te këshillit bashkiak. Shumë i thjeshtë dhe plotësohet në pak minuta. Bëhu pjesë e procesit!
AlbaniaUSA