Nisim së shpejti angazhimin tonë në bashkëpunim me Fondin Social në projektin e fituar për Bashkinë Libohovë : “Një vatër e ngrohtë përtej sfidave të moshës dhe pamundesisë” me shërbimin lëvizës për t’u gjendur pranë cdo të moshuari në nevoje.

AlbaniaUSA