Me ministren dhe deputeten Kumbaro në Nepravishtë. Shpërndamë libra falas për nxënësit. Kjo është hera e parë, por jo e fundit. Vit pas viti nisma do të shtrihet në të gjitha klasat e shkollave 9-vjeçare. Tani presim vetëm nota të mira prej tyre Suksese!

AlbaniaUSA