Me prefektin Astrit Aliaj dhe drejtoreshën e DAR Gjirokastër, Lindita Rova gjatë vizitës në gjimnazin ’11 Shkurti’. Në prag të nisjes së vitit të ri shkollor, ky gjimnaz është gati të mirëpres nxënësit. Ofron infrastrukturë të mirë dhe staf pedagogjik të përgatitur. Bashkia Libohovë mbetet e përkushtuar të mbështesë shkollat nga pikëpamja e infrastrukturës dhe jo vetëm. Do të nisim së shpejti investimin për palestrën në shkollën 9-vjeçare ‘Avni Rustemi’.

 

AlbaniaUSA