Sot në ceremoninë e nisjes së vitit të ri shkollor në Libohovë. Shpreh urimet më të mira për nxënësit dhe mësuesit, si dhe ndaj me ju lajmin për nisjen e një tjetër investimi të rëndësishëm në shkollën 9-vjeçare ‘Avni Rustemi’. Rikonstruksion i pjesshëm, sistem ngrohje me kaldaja dhe palestër.

AlbaniaUSA